Over ons

Wie zijn wij? 

Jolien & Frauke.


Al jaren beste vriendinnen en oprichters van Music in F sharp.


Jolien - piano

Frauke - zang


Ons verhaal begint 15 jaar geleden. Beiden gepassioneerd door muziek en gemotiveerd om bij te leren, volgden we les in The Art Factory (nu Popcollege), de popmuziekschool van Roeselare. We deelden toen al enkele keren samen het podium voor verschillende optredens en de klik was er meteen. 


Toch gingen we toen elk onze eigen muzikale weg. Frauke zong in verschillende coverbands zoals Costa del Soul en Soul band Avenue, en deed backings in o.a. Skeemz, (de hiphopgroep van Lady Linn), Mucho Gusto, Cloud Nine en Cluzo.


Jolien begon als 5-jarige in het trommelkorps van Rumbeke en stond later in de Koninlijklijke fanfare van Kachtem. Tegenwoordig speelt Jolien piano bij Cluzo, de Kemels en Guy et les Michelins. Daarnaast gaf ze 6 jaar pianoles bij Art Factory. Toen deze 3 jaar veranderde naar Popcollege, kwam Frauke ook aan boord als docent zang. 


Als zangeres kreeg Frauke regelmatig aanvragen om te zingen op trouwmissen. Toen besloten we - onder het motto That's What Friends Are For - om dit samen te doen. En zo is Music in F sharp ontstaan. 


Waar wij voor staan?

Music in F sharp staat voor eerlijke, oprechte muziek! Wij doen er alles aan om mensen te raken met wat we brengen. Trouwfeesten, ceremonies, recepties, bij al uw evenementen proberen we de juiste sfeer te creëren met onze muziek. 


We houden er ook echt van om samen te gaan optreden en gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Samen kunnen we heel wat stijlen aan en we voelen elkaar perfect aan op een podium. Eén blik is genoeg om te weten wat de andere denkt. Die verbondenheid brengen we ook op het podium.  

Muziek. Het zit in ons hart.